default-image

Μπήκε και ο Παντίδος στην προπόνηση του ΟΦΗ στον Άγ. Κοσμά

Ποδόσφαιρο
Μπήκε και ο Παντίδος στην προπόνηση του ΟΦΗ στον Άγ. Κοσμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αθήνα παρέμεινε η αποστολή του ΟΦΗ, όπου και συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για την 11η αγωνιστική της Football league.

Σήμερα το πρωί οι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Κώτσιος, Νάστος, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους (δεν αγωνίστηκαν με τον Αχαρναϊκό) και επιστρέφουν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, έκανε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Νίκος Παντίδος, για τον οποίο όπως και για τον Ντίνο  Πάγκαλο, θα γίνει προσπάθεια να είναι στην διάθεση της ομάδας, στο παιχνίδι του Σαββάτου (21/1) με τη Λαμία.

Ο Ντίνος Πάγκαλος θα προπονηθεί στο Ηράκλειο (με τους παίκτες που έχουν μείνει εκτός αποστολής), Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και από την Πέμπτη θα είναι και αυτός στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Με προπόνηση που θα γίνει και πάλι την Τρίτη (17/1) το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News