default-image

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Γιώργο Σαϊτάκη

Κρήτη
Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Γιώργο Σαϊτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο του μέχρι πρόσφατα Προϊσταμένου της Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Κρήτης Γιώργου Σαϊτάκη, εξέφρασαν συντετριμμένοι στην οικογένεια του, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, Αντιπεριφερειάρχες, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, στελέχη - εργαζόμενοι στην Περιφέρεια και πλήθος κόσμου, οι οποίοι παρευρέθηκαν σήμερα για το ύστατο χαίρε στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε  στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Μηνά στο Ηράκλειο.

«Ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος - οικογενειάρχης με ήθος, αξιοπρέπεια, ένας ευσυνείδητος υπάλληλος αλλά και ένας καλός συνάδελφος-συνεργάτης» ανέφεραν ηγετικά στελέχη της Περιφέρειας και εργαζόμενοι για το Γιώργο Σαϊτάκη που έφυγε από τη ζωή στα 60 του χρόνια ''χτυπημένος'' από την επάρατο νόσο.

Μάλιστα σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Κρήτης - Π.Ε. Ηρακλείου αναφέρει:

Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων στην Π.Ε. Ηρακλείου

«Το Δ.Σ και τα μέλη  του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κρήτης Π.Ε. Ηρακλείου, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια  για τον χαμό του  συναδέλφου μας Γιώργου Σαϊτάκη. Υπήρξε ένας  καλός φίλος για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και εκλεκτός συνάδελφος για όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του.

»Του ευχόμαστε καλό ταξίδι και στην οικογένεια του υπομονή και δύναμη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News