Ειδήσεις

Επιχείρησαν να "ξυπνήσουν" την πολύτεκνη αγρότισσα στη ΜΕΘ

Δύσκολες ώρες εξακολουθεί να βιώνει η οικογένεια της 48χρονης Ιεραπετρίτισσας που επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της , την περασμένη Πέμπτη,  καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα φυτοφαρμάκου και παραμένει δια σωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου.

Η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με τα 24ώρα να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα και τους δικούς της ανθρώπους να ζουν ώρες αγωνίας προσευχόμενοι να πάνε όλα καλά.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας  του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου κ. Χανί Μασούντ χθες Κυριακή, επιχειρήθηκε από τους γιατρούς της Μονάδας να "ξυπνήσουν» την 48χρονη αλλά ο οργανισμός της δεν ανταποκρίθηκε και ξανατέθηκε σε καταστολή. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι σπάνιο, συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα βαριά περιστατικά."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ Η  ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  ΠΟΥ ΗΠΙΕ ΛΑΝΕΙΤ

Ελπίδες μάλιστα γεννά το γεγονός ότι τις προσεχείς ώρες θα γίνει εκ νέου προσπάθεια να βγάλουν την αγρότισσα από την καταστολή, αν και οι γιατροί εξαιτίας της σοβαρότητας του περιστατικού και λόγω του ότι τα 24ώρα είναι κρίσιμα περιμένουν με μεγάλη προσοχή να δουν την εξέλιξη της υγείας της πολύτεκνης μητέρας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

"Η γυναίκα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.  Η κατάσταση της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Λαμβάνει την κατάλληλη αγωγή και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στη διάρκεια της ημέρας και θα επιχειρήσουμε να την ξυπνήσουμε και πάλι τις επόμενες ώρες."προσθέτει στο  neakriti ο κ. Μασούντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ -ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια