default-image

Δολοφονία 39χρονου :Αυτό ήταν το κίνητρο του εγκλήματος

Κρήτη
Δολοφονία 39χρονου :Αυτό ήταν το κίνητρο του εγκλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που όφειλε ο 34χρονος συνεταίρος στο θύμα, φαίνεται ότι ήταν το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Ροδιά. Ο Ιάκωβος Εμμανουήλ ζητούσε πίσω τα χρήματα του και αυτό κόστισε τη ζωή του.

Στην Αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου κρατούνται ο 34χρονος συνεταίρος του άτυχου Ιάκωβου Εμμανουήλ και η νεαρή σύντροφος του, ενώ άμεση είναι και εμπλοκή ενός ακόμη 27χρονου Αθηναίου ο οποίος είχε διαφύγει προσωρινά στην Αθήνα ωστόσο όπως όλα δείχνουν βρίσκεται και εκείνος στον κλοιό των αστυνομικών .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 39ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Ο 34χρονος εγκλωβίστηκε από την πρώτη στιγμή από τους αστυνομικούς που εκτέλεσαν καταδικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί σε βάρος του καθιστώντας τον κρατούμενο όλες τις κρίσιμες ημέρες των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρά το γεγονός, αρνείται σφοδρά και κατηγορηματικά ότι ευθύνεται για το φρικτό θάνατο του 39χρονου, ούτε ο ίδιος ούτε η κοπέλα κατάφεραν να αντικρούσουν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί και δεν μπορούν να αρνηθούν το ρόλο που διαδραμάτισε ο καθένας τους στο στυγερό έγκλημα. Μάλιστα φέρονται να έχουν ομολογήσει και το σημείο στο οποίο χτύπησαν μέχρι θανάτου το άτυχο θύμα.

Καθοριστικό στοιχείο στην άμεση εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας διαδραμάτισε οπτικό υλικό που έδειξε στους αστυνομικούς το πώς το πτώμα του θύματος κατέληξε στο σημείο που βρέθηκε καθώς και πως οι δράστες διέφυγαν από το σημείο .

Το αυτοκίνητο με το οποίο είχε εξαφανιστεί το θύμα

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News