default-image

Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του 39χρονου Ιάκωβου

Κρήτη
Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του 39χρονου Ιάκωβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από συντονισμένες έρευνες και αξιοποίηση των πληροφοριών και όποιων στοιχείων ήταν δυνατόν να βρεθούν, η ΕΛΑΣ σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει να βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση του άγριου φονικού του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ ο οποίος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε νεκρός σε δρόμο κοντά στη Ροδιά.

Η υπόθεση εξαρχής χαρακτηρίστηκε "δυσκολη" από τους υπεύθυνους της ΕΛΑΣ, που ωστόσο έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να την διελευκάνουν και κατά τα φαινόμενα οι προσπάθειες τους "έπιασαν τόπο".

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

Εξετάζονται δύο άτομα

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου και εξετάζονταν το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες θέλουν τους αστυνομικούς να έχουν σε μεγάλο βαθμό "δέσει" την υπόθεση, αποκαλύπτοντας σειρά στοιχείων ως προς τους εμπλεκόμενους στον φόνο του άνδρα, ο οποίος είχε έλθει στο Ηράκλειο για να κάνει μια νέα επαγγελματική αρχή στη ζωή του, αλλά έπεσε θύμα φόνου.

Τη Δευτέρα ενδέχεται οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου να προχωρήσουν και σε επίσημες ανακοινώσεις ως προς την διελεύκανση της υπόθεσης, αν κι αυτό εξαρτάται από την ολοκλήρωση των ερευνών και τον ενδεχόμενο εντοπισμό και των άλλων δύο που αναζητούνται.

Ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί από το Ηράκλειο και αφού η οικογένεια του δήλωσε την εξαφάνιση του και ζήτησε τη βοήθεια της ΕΛΑΣ, το πτώμα του βρέθηκε πέντε μέρες μετά σε σημείο κοντά στη Ροδιά, σε μικρή απόσταση από το αυτοκίνητο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News