default-image

Μια οικογένεια η Κ19 του ΟΦΗ πριν τη… σέντρα

Ποδόσφαιρο
Μια οικογένεια η Κ19 του ΟΦΗ πριν τη… σέντρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωτάθλημα Νέων της Football League ξεκινά στις 22 Ιανουαρίου και η ομάδα Κ19 είναι σε ρυθμούς… σέντρας.

Το βράδυ της Παρασκευής, η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με το κλίμα να είναι άκρως οικογενειακό.

Μάλιστα, το παρών έδωσαν οι Κώτσιος, Νάστος και Κιάσσος, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή αρχή και μίλησαν στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Πλεσίτη.

Εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ, παρευρέθηκαν οι Μανόλης Ορφανάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ζερβάκης και ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Αποστολάκης.

Ο Βασίλης Πλεσίτης τόνισε για την προσπάθεια που ξεκινά με επίσημους αγώνες, έπειτα από 4 μήνες προετοιμασίας: «Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κάνει 19 φιλικά παιχνίδια, έχουμε δώσει και τρία επίσημα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ και νομίζω ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις που θέλουμε για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό τον καιρό και τόσο εγώ και οι συνεργάτες μου όσο και οι ποδοσφαιριστές, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα».

Τέσσερις επιχειρηματίες του Ηρακλείου που βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ και της Κ19, παρευρέθηκαν προχθές στο δείπνο.

Πρόκειται για τον Γιάννη Γεωργαλή, τον Γιώργο Αλετρά, τον Βασίλη Χωραίτη και τον Δημήτρη Καλαιτζάκη, οι οποίοι θα συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της Κ19 του ΟΦΗ και γενικότερα στις υποδομές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News