default-image

Παγωμένη αλεπού ανασύρθηκε από τον Δούναβη

Παγωμένη αλεπού ανασύρθηκε από τον Δούναβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φωτογραφία με μία παγωμένη αλεπού, η οποία ανασύρθηκε από τον Δούναβη κάνει τα τελευταία 24ωρα το γύρω του κόσμου. Τη φωτογραφία του παγωμένου ζώου δημοσιοποίησε ένας κυνηγός από τη Γερμανία, ο οποίος όπως είπε η αλεπού έπεσε μέσα στο Δούναβη και πνίγηκε στα παγωμένα νερά και την έβγαλαν σε αυτή την κατάσταση.

Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ τεράστια είναι και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από αυτό, με κύριο χαρακτηριστικό τα χιόνια και τις πολικές χαμηλές.

Φονική η κακοκαιρία στην Ευρώπη

Σύμφωνα με το protothema.gr, χθες στη Νίκαια της Γαλλίας μία 43χρονη γυναίκα σκοτώθηκε μπροστά στα παιδιά της, όταν τη συνέθλιψε ένα δέντρο που ξεριζώθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους.

Δραματική είναι η κατάσταση στην Ουκρανία όπου τουλάχιστον 40 άνθρωποι πέθαναν από το κρύο από τα τέλη Δεκεμβρίου. Ο υδράργυρος τις τελευταίες εβδομάδες έχει πέσει έως τους -25 βαθμούς Κελσίου.

Το κύμα κακοκαιρίας στοίχισε την ζωή σε τουλάχιστον 7 ανθρώπους στην Βουλγαρία, ενώ τα περισσότερα θύματα θρηνεί η Πολωνία.

Το κύμα ψύχους από την Σκανδιναβία πλήττει εδώ και ημέρες το μεγαλύτερο τμήμα της ευρωπαϊκής ηπείρου, προκαλώντας τον θάνατο ανθρώπων στην κεντρική Ευρώπη, τα Βαλκάνια και την Ιταλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News