default-image

Νέος κύκλος σεμιναρίων από την Πολιτική Ακαδημία της Ν.Δ.

Κρήτη
Νέος κύκλος σεμιναρίων από την Πολιτική Ακαδημία της Ν.Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα νέο κύκλο σεμιναρίων της Πολιτικής Ακαδημίας της ΝΔ στην Κρήτη σηματοδότησε η μεγάλη ανταπόκριση των τοπικών στελεχών στα σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται με στόχο την κατάρτιση ακόμη μεγαλύτερου αριθμού στελεχών.

Η δεύτερη φάση του καινοτόμου προγράμματος επιμόρφωσης του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ συμμετέχουν ακόμη 60 στελέχη που παρακολουθούν το διήμερο πρόγραμμα εισηγήσεων ακαδημαϊκών και στελεχών από το χώρο της στρατηγικής και της επικοινωνίας.

Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι μέσα από την επιμόρφωση να προετοιμάσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με γνώσεις γύρω από το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, τα οποία θα μπορούν στη συνέχεια να συμβάλουν στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου του κόμματος και να αποτελέσουν εκφραστές των θέσεων του

Στο διήμερο σεμινάριο που εξελίσσεται στο ηράκλειο καλύπτονται θεματικές ενότητες όπως παιδείας και εργασίας, επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης, Εξωτερικής πολιτικής και Εθνικών θεμάτων, Οικονομίας και ανάπτυξης.

Όπως ανακοίνωσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος σύντομα ξεκινά ένας ανάλογος ο κύκλος ενημέρωσης στελεχών αυτή τη φορά από το χώρο της αυτοδιοίκησης.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News