Ειδήσεις

Μετέφεραν τραυματία τροχαίου σε καρότσα αγροτικού (photos)

Πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου μεταφέρθηκε ο τραυματίας ενός ακόμη τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 7:00 το απόγευμα της Παρασκευής, στο δρόμο Σητείας - Αγίου Νικολάου, κοντά σε γνωστό πολυκατάστημα, το όχημα που οδηγούσε ένας 80χρονος άνδρας από Σητεία προς Σκοπή εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η πυροσβεστική καθώς και οι εθελοντές της ΕΔΕΑΚ (Εθελοντές Διασώστες Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης) μετά από κλήση που δέχτηκε η ομάδα από το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ, λόγω απουσίας ασθενοφόρου που βρισκόταν σε διακομιδή σε άλλο περιστατικό, σε παροχή βοήθειας.

Σύμφωνα με το anatolh.com, η ΕΔΕΑΚ ανέλαβε την παροχή πρώτων βοηθειών στον ηλικιωμένο άνδρα που είχε χτυπήσει στο κεφάλι, στα πλευρά, τον αυχένα και στην συνέχεια μαζί  με άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας, ανέλαβαν τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Σητείας πάνω σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου.

Σχόλια