Ειδήσεις

Λακκούβες - Δρόμοι: Σημειώσατε 1, video & ηχητικό

Ζωντανεύει και πάλι ο εφιάλτης της λακκούβας σε αρκετούς δρόμους με τις εικόνες να είναι χαρακτηριστικές.  

Σε ένα απέραντο ναρκοπέδιο από λακκούβες έχουν μετατραπεί αρκετά σημεία του Ηρακλείου, τόσο στο κέντρο όσο και περιφερειακά λόγω των συνεχόμενων κυμάτων κακοκαιρίας, με έντονες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις που σάρωσαν και την Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ

Πολίτες διαμαρτύρονται καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος αλλά και ζημιών στα οχήματα, με τους ίδιους να εκπέμπουν σήμα κινδύνου προς τη δημοτική αρχή Ηρακλείου, συνεργεία της οποίας βρίσκονται στους δρόμους για την αποκατάσταση των επικίνδυνων σε πρώτη φάση σημείων.

Πάντως, η κατάσταση με κάθε είδους κακοτεχνίες είναι τραγική σε αρκετούς δρόμους του Ηρακλείου, όπου κάτοικοι νιώθουν ξεχασμένοι από τον δήμο, ο οποίος όπως λένε αδιαφορούν εδώ και αρκετούς μήνες στα δεκάδες σημεία παγίδες που ολοένα και μεγαλώνουν επικίνδυνα.

Ζωντανεύει και πάλι ο εφιάλτης της λακκούβας σε αρκετούς δρόμους της Κρήτης, με τις εικόνες να είναι χαρακτηριστικές στις περιοχές Αι Γιάννη Κνωσού, Αι Γιάννη Χωστού, Χριστομιχάλη Ξυλούρη, περιοχή Κορώνι Μαγαρά, Καμίνια, Λεωφόρο 62 Μαρτύρων και όχι μόνο.

Πρόκειται για λακκούβες που είτε σχηματίστηκαν πρόσφατα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων είτε μεγάλωσαν επικίνδυνα, με αρκετούς οδηγούς να πέφτουν … «θύματα» λακκουβών, με ότι ζημιές συνεπάγεται στα οχήματά τους.

Μάλιστα, σε μια γειτονιά στη περιοχή Κορώνι Μαγαρά, δημότες αντικρίζουν το …ναρκοπέδιο στους δρόμους, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για αδιαφορία από πλευράς δημοτικής αρχής Ηρακλείου.  Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την οδό Λυκείου!

Για τους …κρατήρες τόσο κεντρικά όσο και περιφερειακά του Ηρακλείου, η δημοτική αρχή καλεί τους δημότες να ενημερώσουν τις δημοτικές υπηρεσίες, είτε τηλεφωνικά , είτε μέσω email, επισυνάπτοντας σχετικές φωτογραφίες, την ώρα που τεχνικά συνεργεία προσπαθούν να καλύψουν σε πρώτη φάση τις επικίνδυνες λακκούβες.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια