default-image

Σε καταστολή η αγρότισσα που ήπιε Λανέιτ, τι δείχνουν οι εξετάσεις

Κρήτη
Σε καταστολή η αγρότισσα που ήπιε Λανέιτ, τι δείχνουν οι εξετάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διασωληνωμένη και σε  καταστολή,  στην εντατική του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, νοσηλεύεται η 48χρονη αγρότισσα από την Ιεράπετρα που επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή της το απόγευμα της Πέμπτης καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα ισχυρού φυτοφαρμάκου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της μονάδας κ. Χανί Μασούντ που μίλησε στο neakriti.gr και ήταν εκείνος που παρέλαβε  το συγκεκριμένο περιστατικό, " η γυναίκα έχει δείξει θετικά δείγματα αλλά δεν έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο . Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε αυτό το συμπέρασμα , υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις με σημάδια αισιοδοξίας ενώ δεν έχει διαπιστωθεί δυσλειτουργία των οργάνων."

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μασούντ , "εστάλησαν δείγματα από το περιεχόμενο του  στομάχου, από τα  ούρα και από το  αίμα πριν την διασωληνωση, στο εργαστήριο τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και σύμφωνα με τα αποτελέσματα ,επιβεβαιώθηκε ότι η  ίδια κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα του φυτοφαρμάκου Λανέιτ. Σε κάθε περίπτωση , η ασθενής παρακολουθείται και θα είμαστε σε θέση να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας της από την ερχόμενη Δευτέρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟΥ

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον, η 48χρονη που αποτελεί υπόδειγμα ιδιαιτέρως εργατικής αγρότισσας, δεν μπορούσε να αντέξει την πίεση των πιστωτικών ιδρυμάτων, που τηλεφωνούσαν καθημερινά στο σπίτι της, ενώ την ψυχολογική κατάσταση της όπως και του συζύγου της, είχαν επιβαρύνει, η κακή περυσινή χρονιά για τους παραγωγούς κηπευτικών, που φόρτωσε και νέα χρέη στην οικογένεια της, η στράτευση των δυο δίδυμων αγοριών της τον περασμένο μήνα και η μόνιμη εγκατάσταση της κόρης της στη Βόρεια Ελλάδα μακριά από το σπίτι της.

Ο 58χρονος σύζυγός της, η ίδια και ο μεγαλύτερος γιός τους είχαν περάσει από το πρωί της Πέμπτης, μια κουραστική μέρα στις καλλιέργειές τους, ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε ότι η πολύτεκνη μητέρα είχε στο μυαλό της αυτό που αποπειράθηκε.

Αντίθετα στη συζήτηση που είχε προηγηθεί στο σπίτι, την ώρα του φαγητού, ήταν εκείνη που έδινε κουράγιο και δύναμη στο σύζυγό της, ο οποίος εξέφραζε πιο συχνά την απογοήτευσή του για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που είχαν περιέλθει.

Ότι πάντως, οι γιατροί και η οικογένεια της 48χρονης, διατηρούν αρκετές ελπίδες για να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή της, λόγω της γρήγορης αντιμετώπισης της κατάστασης της, το οφείλουν σε πολύ μεγάλο βαθμό στο σκυλάκι της, που έδωσε το μήνυμα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και οδήγησε τον 58χρονο στο αυτοκίνητο όπου είχε μόλις πέσει η σύζυγός του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη-Νικος Πετάσης  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News