Ειδήσεις

Συλλέγουν στοιχεία φωτιά για την άγρια δολοφονία (video)

Καθοριστικά στοιχεία από τη Διεύθυνση εγκληματικών ερευνών αλλά και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Ιάκωβου Εμμανουήλ αναμένει η ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο για να συνθέσει πλήρως το σκηνικό του στυγερού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε στη Ροδιά, όπου εντοπίστηκε το πτώμα του αγνοούμενου.

Η σύντροφος του 39χρονου και μητέρα του 8χρονου γιου του , στις καταθέσεις της έχει υποστηρίξει ότι δέχτηκε δυο αναπάντητες κλήσεις από το κινητό του μετά την Πέμπτη, ενώ είχαν ήδη χαθεί τα ίχνη του.

Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί από τα στοιχεία της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην οποία έχει σταλεί το αίτημα θα επανακαθοριστεί το πλάνο των κινήσεων του θύματος που τώρα τοποθετούνται σε μια ακτίνα γύρω από το Καβροχώρι, όπου όπως είπε στη σπιτονοικοκυρά του, είχε επαγγελματικό ραντεβού και την περιοχή της Ροδιάς όπου εντοπίστηκε το πτώμα του πεταμένο σε ρέμα.

Εξίσου καθοριστικά θεωρούνται και τα στοιχεία για τα τελευταία τηλεφωνήματα που δέχτηκε από τα πρόσωπα που όπως φαίνεται του έστησαν την παγίδα θανάτου, αφού τον έφεραν πρόσωπο με πρόσωπο με το δολοφόνο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Η αγριότητα του εγκλήματος και η προχειρότητα με την οποία επιχειρήθηκε να εξα

φανιστεί το πτώμα του Ιάκωβου Εμμανουήλ αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας για την ύπαρξη γενετικού υλικού στο χώρο του αυτοκινήτου, όσο και στα ρούχα του θύματος βρίσκονται ήδη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου εξετάζονται σε ειδικό θάλαμο για τον εντοπισμό ακόμη και του παραμικρού ίχνους γενετικού υλικού. Υπενθυμίζεται πως μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος εκτός από κηλίδες αίματος, ένα τμήμα καλωδίου, μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα,  χει εντοπιστεί ένα  ματωμένο αποτύπωμα σε ένα από τα καθίσματα, πιθανότατα στην προσπάθεια του δράστη να σκουπίσει από τα χέρια του το αίμα του θύματος.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξακολουθούν να πιστεύουν πως βρίσκονται μπροστά σε ένα σκηνικό που παραπέμπει σε κάποια συναλλαγή που πήγε στραβά, με κόστος τη ζωή του 39χρονου.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Σχόλια