default-image

Το Ρέθυμνο θρηνεί την απώλεια δασκάλου,θύμα τροχαίου

Κρήτη
Το Ρέθυμνο θρηνεί την απώλεια δασκάλου,θύμα τροχαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα θερμά του συλληπητήρια εκφράζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμαις Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, για την απώλεια του δασκάλου Τυροκομάκη Νικολάου, που έφυγε άδικα από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη σε τροχαίο δυστύχημα στο Σπήλι Ρεθύμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ  ΣΤΟ ΣΠΗΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Ο Νίκος Τυροκομάκης γεννήθηκε το έτος 1940 στην Αγία Γαλήνη και φοίτησε στο Γυμνάσιο Ηρακλείου και στη συνέχεια στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου.

Διορίστηκε δάσκαλος και υπηρέτησε κατά σειρά στα δημοτικά σχολεία Γλύφας Νομού Ηλείας για επτά χρόνια, Αρδάκτου Αγίου Βασιλείου για τρία χρόνια, Χρωμοναστηριού για τρία χρόνια, Αρμένων για οκτώ χρόνια, 13ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου για επτά χρόνια και στο 9ο Δημοτικό Σχολείο για επτά χρόνια, απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Νίκος Τυροκομάκης υπηρέτησε επίσης ως μέλος και γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του Διδασκαλικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ως στέλεχος των Μαθητικών Κατασκηνώσεων Αρκαδίου, ως μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνου και, ως συνταξιούχος πια, ως μέλος και ως ταμίας του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Νομού Ρεθύμνου για μια δεκαπενταετία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News