default-image

Ξεκίνησε η ρυμούλκηση του πλοίου «Μυρτιδιώτισσα»

Ελλάδα
Ξεκίνησε η ρυμούλκηση του πλοίου «Μυρτιδιώτισσα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε, από το στενό του Αρτεμισίου κοντά στον Παγασητικό Κόλπο, η ρυμούλκηση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Μυρτιδιώτισσα», το οποίο παρέμενε από το μεσημέρι ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης.

Το πλοίο, με 21 επιβάτες και 32 άτομα πλήρωμα, ρυμουλκείται από το «Χρήστος 17» προς το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, συνοδεία δύο πλωτών του Λιμενικού Σώματος.

Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία και όταν φθάσουν στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα πρωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της διαχειρίστριας εταιρείας.

Στην περιοχή ο καιρός είναι καλός, ενώ πνέουν βορειονατολικοί άνεμοι έντασης 3 με 4 μποφόρ.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΠΛΟΙΟ ΛΟΓΩ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

Το πλοίο είχε αποπλεύσει στις 13:00 από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, με προορισμό τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο του πλοίου «Μυρτιδιώτισσα», Κωνσταντίνο Κλουμιστό που μίλησε στο protothema.gr: «Το πρόβλημα ξεκίνησε δύο ώρες αφού αποπλεύσαμε από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου. Χτες προμηθευτήκαμε καύσιμα και μετά από δύο ώρες λειτουργίας του πλοίου διαπιστώθηκε δυσλειτουργία στο σύστημα καύσης του καυσίμου. Πάντως η εταιρεία έχει προβλέψει για τα αιτήματά των επιβατών, που θέλει να πάει ο καθένας, να πάνε σε κάποιο ξενοδοχείο με έξοδα της εταιρείας και επίσης για το 2017 έχουμε βγάλει ανακοίνωση και στους ίδιους ότι τους παρέχουμε δωρεάν εισιτήρια με επιστροφή να επισκεφθούν τα όμορφα νησιά μας Σκόπελο, Σκιάθο, Αλόννησο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News