default-image

Κωνσταντινίδης: Ευκαιρία να προσαρμοστεί ο Τζόσεφ

Μπάσκετ
Κωνσταντινίδης: Ευκαιρία να προσαρμοστεί ο Τζόσεφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς προβλήματα και χωρίς άγχος, καθώς δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο, συνεχίζονται οι προπονήσεις του Ρέθυμνο Cretan Kings.

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης προετοιμάζει την ομάδα του για τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν στην Basket League από το επόμενο σαββατοκύριακο και σίγουρα το προγραμματισμένο φιλικό με το Λαύριο αύριο(11:30 π.μ.) στην Αθήνα θα βοηθήσει πολύ.

Εξάλλου, θα αποτελέσει το ντεμπούτο του Τζόσεφ με τη φανέλα της ρεθυμνιώτικης ομάδας και φυσικά θα φανεί κατά πόσο έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες της νέας του ομάδας και πόσο έτοιμος είναι για τα επίσημα ματς.

 «Από την στιγμή που είχαμε την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών θα ήταν πολύ κακό, όσον αφορά στον ρυθμό μας ως ομάδα, να μέναμε μετά το παιχνίδι με την Λευκάδα χωρίς αγώνα. Έτσι είχαμε προγραμματίσει από καιρό το συγκεκριμένο φιλικό το οποίο είναι ότι καλύτερο για να μας κάνει νιώσουμε ενεργοί και να προετοιμαστούμε όσο κατάλληλα γίνεται πριν το κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε με τον Κολοσσό στην έδρα μας", αναφέρει ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου και συνεχίζει:

" Συν το γεγονός ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και για το νέο μας καλαθοσφαιριστή τον Ντεβό Τζόσεφ να προσαρμοστεί ακόμη καλύτερα. Δεν φτάνουν μόνο οι προπονήσεις παρόλο που είναι μαζί μας σχεδόν δύο εβδομάδες και είναι μία καλή ευκαιρία και για αυτόν αλλά και για μας να προσαρμοστεί στα δικά μας πλάνα, ώστε να πανέτοιμος και αυτός για τον αγώνα με τον Κολοσσό»

Στη συνέχεια, ο Τόνι Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε και στον στόχο του β' γύρου που δεν είναι άλλος από την είσοδο στην πρώτη 6άδα της  Basket League. «Ο στόχος για το β' μέρος του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρος. Από την στιγμή που είμαστε στην 7η θέση στο τέλος του α' γύρου θέλουμε να κάνουμε ακόμη καλύτερη πορεία στη συνέχεια και να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη εξάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News