Ειδήσεις

Κρήτη: Αγρότισσα στην εντατική, πήγε να αυτοκτονήσει με φυτοφάρμακο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου, νοσηλεύεται μία 48χρονη που κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου, δίνοντας μάχη για τη ζωή της, νοσηλεύεται μία 48χρονη που επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας ποσότητα φυτοφαρμάκου.

Τη γυναίκα που ζει στην Ιεράπετρα, εντόπισε ο σύζυγος της το απόγευμα της Πέμπτης, σε λιπόθυμη κατάσταση και την ίδια να κρατάει στο χέρι της το μπουκάλι με το φυτοφάρμακο Λανέιτ.

Πανικόβλητος την μετέφερε στο όχημα του με προορισμό το νοσοκομείο της πόλης της Ιεράπετρας.

Οι γιατροί έκριναν επιτακτική τη μεταφορά της στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες διασωληνωμένη.

Η αστυνομία έχει αναλάβει να ρίξει φως στην υπόθεση ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της , η πίεση των τραπεζών δεν αποκλείεται να "γονάτισε" την άτυχη γυναίκα και μη μπορώντας να αντέξει αυτόν τον οικονομικό γολγοθά,  η Ιεραπετρίτισσα πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα σοκάροντας την οικογένεια της και όλους όσοι την ήξεραν .

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

φωτογραφία αρχείου

Σχόλια