Ειδήσεις

Χαστούκισε τη συνοδό εδάφους, επειδή έχασε την πτήση (video)

Μια γυναίκα χαστούκισε τη συνοδό εδάφους της αεροπορικής εταιρίας, επειδή άργησε με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση της για Αθήνα, σε αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Δεν φτάνει που άργησε κι έχασε την πτήση της, χειροδίκησε και κατά της συνοδού εδάφους της αεροπορικής εταιρίας, η οποία την ενημέρωσε ότι η πύλη είχε κλείσει κι δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου και καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο επιβάτη που περίμενε στην αίθουσα αναμονής για την δική του πτήση.

Σύμφωνα με το newsonly.gr, η εξαγριωμένη επιβάτης δεν δεχόταν όπως φαίνεται τις εξηγήσεις που της έδινε η υπάλληλος και όταν της είπε ότι δεν μπορεί να επιβιβαστεί γιατί πολύ απλά είχε αργήσει και η πύλη είχε κλείσει, την χτύπησε!

Η υπάλληλος της Swissport, φυσικά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Συνάδελφός της δήλωσε στην Telegraph: «Όλα έγιναν την Δευτέρα το πρωί, λίγο μετά τις 9. Η επιβάτης είχε πολλές χειραποσκευές και αρνήθηκε να πληρώσει γι' αυτές. Όταν της είπαν να αποφασίσει γιατί η πύλη έκλεινε και η πτήση για Αθήνα έπρεπε να αναχωρήσει εκείνη χαστούκισε την κοπέλα».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσεξ είπε ότι η γυναίκα συνελήφθη και απομακρύνθηκε από το αεροδρόμιο.

Σχόλια