default-image

Χάκαραν και αμερικανικά κανάλια οι Ρώσοι

Κόσμος
Χάκαραν και αμερικανικά κανάλια οι Ρώσοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μετάδοση στο διαδίκτυο του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου που μεταδίδει τις συνεδριάσεις του Κογκρέσου διακόπηκε χθες Πέμπτη για περίπου 10 λεπτά και αντικαταστάθηκε από το πρόγραμμα του κρατικού ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου RT.

«Σήμερα το απόγευμα η διαδικτυακή μετάδοση του C-SPAN διακόπηκε για μικρό χρονικό διάστημα από ένα πρόγραμμα του RT. Ερευνούμε και λύνουμε το πρόβλημα», ανέφερε το αμερικανικό δίκτυο στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Καθώς το RT είναι ένα από τα τηλεοπτικά δίκτυα που παρακολουθούμε τακτικά, υποπτευόμαστε ότι πρόκειται για κάποιο πρόβλημα εσωτερικής καλωδίωσης», πρόσθεσε.

Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 14:30 (τοπική ώρα, 21:30 ώρα Ελλάδας) την ώρα που το C-SPAN μετέδιδε συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων σχετικά με την Επιτροπή Ελέγχου του Αμερικανικού Χρηματιστηρίου (SEC).

Το RT, πρώην Russia Today, κατηγορείται συχνά ότι είναι όργανο προπαγάνδας του Κρεμλίνου και βρέθηκε στο στόχαστρο της έκθεσης που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή σχετικά με τις ρωσικές επεμβάσεις στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News