default-image

Πασκουάλ: Τελικός το παιχνίδι με την Εφές

Αθλητισμός
Πασκουάλ: Τελικός το παιχνίδι με την Εφές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Παναθηναϊκό αφήνουν για λίγο στην άκρη το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και στρέφουν την προσοχή τους στην 17η αγωνιστική της EuroLeague όπου πρέπει πάση θυσία να επιστρέψουν στα θετικά αποτέλεσμα μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες.

Για την κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ λέγοντας: «Μετά τις δύο ήττες που είχαμε, το παιχνίδι με την Εφές είναι τελικός για εμάς. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να παλέψουμε με τον κόσμο μας για να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι η Εφές είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στο επιθετικό ριμπάουντ και μια εξαιρετική ομάδα στα πρώτα δευτερόλεπτα των επιθέσεων. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δύο παραμέτρους στην άμυνά μας, όμως παίζουμε στην έδρα μας και θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη για νίκη».

Σχετικά με το αν ξεχωρίζει κάποιους παίκτες της τουρκικής ομάδας, υποστήριξε: «Νομίζω σίγουρα ότι οι δύο πόιντ γκαρντ είναι οι δημιουργοί της ομάδας, όμως είναι απίστευτη ομάδα στο επιθετικό ριμπάουντ, με τον Χάνεϊκατ, με τον Ντάνστον και τον Μπράουν. Έχουν εξαιρετικούς σουτέρ με τον Μπράντον Πολ τώρα, που είναι νέος παίκτης. Έχουν τον Οσμαν. Γενικά είναι μια σπουδαία ομάδα και σίγουρα όπως σε όλα τα ματς στην Euroleague πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά για να νικήσουμε».

Κλείνοντας, ο Καταλανός τεχνικός υπογράμμισε το αμυντικό κομμάτι της ομάδας του καθώς τόνισε: «Θα είναι καθοριστικό να παίξουμε καλή άμυνα. Πρώτα όμως αν παίξουμε καλά στην επίθεση, σίγουρα δεν θα μπορούν να τρέξουν πολύ. Πρέπει να ελέγξουμε το τρανζίσιον και το αμυντικό ριμπάουντ».

Σίνγκλετον: «Είναι μάχη και πρέπει να παλέψουμε»

Από την πλευρά το Κρις Σίνγκλετον παραδέχτηκε πως η αναμέτρηση με την Εφές θα είναι μια μάχη όπου ο Παναθηναϊκός πρέπει να παλέψει, ώστε να πετύχει τον στόχο του.

«Θα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα είναι μία μάχη αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να βγούμε στο παρκέ και να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να προσέξουμε στην πρώτη πάσα στο τρανζίσιον. Ένα από τα κλειδιά του αγώνα θα είναι να τους σταματήσουμε στο τρανζίσιον, όπως και τα ριμπάουντ επίσης. Πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη».

«Είμαστε καλά παρά τις ήττες»

Τον δρόμο της επικράτησης έδειξε με τη σειρά του ο Αντώνης Φώτσης αφού σχολίασε: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να φανούμε έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη για ανέβουμε στη βαθμολογία. Παρά τις ήττες είμαστε μια χαρά. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε, θα είμαστε έτοιμοι και θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για το ποια ομάδα θα πάει στο Final 4. Είμαστε στα μέσα της χρονιάς. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλες ομάδες αλλά πως θα παίξουμε εμείς καλύτερα».

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News