Ειδήσεις

Κακοκαιρία: Ποιο σχολείο της Κρήτης θα ανοίξει τη Δευτέρα

Τέσσερις μέρες δίχως σχολείο μετρούν σήμερα αρκετοί μαθητές  περιοχών που ακόμη αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του χιονιά, ή τα σχολεία τους υπέστησαν καταστροφές που δεν επιτρέπουν να γίνει σωστά και με ασφάλεια η εκπαιδευτική διαδικασία. 

Το  σχολείο στο Μάραθο Μαλεβιζίου θα ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα αφού το χιόνι είναι ακόμη στρωμένο στην αυλή, ενώ στη Ροδιά οι μαθητές ξεκινούν το μάθημα στις 10 το πρωί.

Στο Δήμο Ηρακλείου το μοναδικό σχολείο που δεν λειτουργεί και τα μαθήματα θα αρχίσουν τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα είναι το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο του Αγίου Σύλλα, που εμφάνισε λόγω της κακοκαιρίας προβλήματα διαρροής νερού, που μέχρι να αποκατασταθούν επιλέχθηκε τα παιδιά να μην βρίσκονται στο σχολείο.

Στο Δήμο Χερσονήσου εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας, συνεχίζοντας τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκονται το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο του Μοχού.

Στις 10 το πρωί ξεκινούν το μάθημα και οι μαθητές των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και συγκεκριμένα στα σχολεία Αρχανών, Αγίων Παρασκιών, Κουνάβων, Μεταξοχωρίου Μυρτιάς και Χουδετσίου.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

Σχόλια