default-image

Το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Αντετοκούμπο (photos)

Life
Το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Αντετοκούμπο (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δημοφιλής παίκτης του NBA, Γιάννης Αντετοκούμπο, φαίνεται να βιώνει την απόλυτη επιτυχία µε τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ. Μάλιστα, την ίδια επιτυχία βιώνει και στα αισθηματικά του, αφού είναι τόσο ερωτευμένος, που πολύ συχνά µοιράζεται µε τους διαδικτυακούς του φίλους τις τρυφερές στιγµές του µε την αγαπηµένη του, µε την οποία είναι µαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Η Μαράια Ριντλεσπρίγκερ κατάγεται από το Φρέσνο της Καλιφόρνιας και έπαιζε βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls», από το οποίο αποφοίτησε το 2013. Η σχέση της µε τον αθλητισµό, ωστόσο, είναι παλιότερη, αφού εκτός από το βόλεϊ έχει ασχοληθεί και µε τον στίβο, µε εξαιρετικές επιδόσεις στα 100 µέτρα.

Σήµερα η 24χρονη Μαράια εργάζεται στο NBA και συγκεκριµένα στην οµάδα 76ers, από τη Φιλαντέλφια. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο µε ειδίκευση στο αθλητικό µάρκετινγκ και στη διοίκηση επιχειρήσεων και κατέχει τη δική της θέση στην κορυφαία διοργάνωση καλαθοσφαίρισης των Ηνωµένων Πολιτειών.

Ο Γιάννης και η Μαράια γνωρίστηκαν όταν ο διάσηµος µπασκετµπολίστας κλήθηκε να παίξει στο NBA. Τον τελευταίο καιρό, η όµορφη Μαράια έχει αφοσιωθεί στη διαδικασία προώθησης του αγαπηµένου της για τη συµµετοχή του στο πολυπόθητο All Star Game, καθώς είναι υποψήφιος και η οποία µέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο προσπαθεί να συγκεντρώσει ψήφους υπέρ του, µιας και οι φίλαθλοι συµµετέχουν στην επιλογή των παικτών µε ψηφοφορία στο ίντερνετ.

Οι διακοπές τους στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το gossip.gr, το σίγουρο είναι πως η σχέση του Γιάννη µε τη Μαράια µόνο εφήµερη δεν είναι, αφού έχει ήδη γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου. Η Μαράια το περασµένο καλοκαίρι ήρθε µε τον αγαπηµένο της από τις Ηνωµένες Πολιτείες στην Ελλάδα.

Και οι δύο απόλαυσαν τις διακοπές τους, ενώ δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν φωτογραφία στα social media µε τους δυο τους να ποζάρουν µε φόντο τη φωτισµένη Ακρόπολη. Αυτό το ταξίδι στάθηκε και η αφορµή για να γνωρίσει η Μαράια τους γονείς του συντρόφου της και φυσικά τα αδέρφια του Γιάννη.

Λίγους µήνες αργότερα ο διάσηµος µπασκετµπολίστας γνώρισε τους γονείς της αγαπηµένης του, Πατ και Κάθι, και τις αδελφές της, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην οικογένειά της. Από τότε έχει περάσει αρκετό διάστηµα και ήδη έχουν έρθει κοντά οι δύο οικογένειες.

Οι οικογενειακές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί πλέον ανάµεσά τους κάνουν πολλούς να πιστεύουν ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γιάννης δεν αποκλείεται να αρχίσει σύντοµα να σκέφτεται τη δηµιουργία οικογένειας µε τη Μαράια, µιας και αυτό είναι ένα από τα µεγάλα όνειρά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News