default-image

Βενιζέλειο: Έλεγχος για αστοχίες μετά την πλημμύρα

Υγεία
Βενιζέλειο: Έλεγχος για αστοχίες μετά την πλημμύρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το ρεπορτάζ του neakriti.gr σύμφωνα με το οποίο πλημμύρισαν διάδρομοι στα χειρουργεία του Βενιζελείου γεγονός που οδήγησε σε αναβολή επεμβάσεων, η Διοίκηση του νοσοκομείου επανέρχεται στο θέμα διαβεβαιώνοντας ότι το πρόβλημα -που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους ασθενείς-επιλύθηκε. Μάλιστα γίνεται πλέον έλεγχος για τυχόν κατασκευαστικές αστοχίες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΜΠΗΚΑΝ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου αναφέρει τα εξής:

«Το μοναδικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν η εισροή υδάτων μόνο στο διάδρομο των Χειρουργείων του Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ».

Άμεσα ο χώρος απομονώθηκε και πάρθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να συνεχιστεί η ασφαλής λειτουργία των Χειρουργείων, ως προς την αντιμικροβιολογική τους θωράκιση.

Για λόγους ασφαλείας τη Δευτέρα 09/01/2017 αναβλήθηκαν όλα τα τακτικά Χειρουργεία και πραγματοποιήθηκαν μόνο τα έκτακτα, ενώ ήταν σε ετοιμότητα λειτουργίας τα Χειρουργεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Την Τρίτη 10/01/2017 είχε αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία των Χειρουργείων.

Η Διοίκηση σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Επίσης η Κατασκευάστρια Εταιρεία, η οποία αποπεράτωσε την κατασκευή των Χειρουργείων το 2008 (οριστική παραλαβή το 2010), κλήθηκε για έλεγχο τυχόν κατασκευαστικών αστοχιών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News