default-image

Συγκλονίζει ακόμη μία κτηνωδία σε βάρος σκύλου

Κρήτη
Συγκλονίζει ακόμη μία κτηνωδία σε βάρος σκύλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμη κτηνωδία σε βάρος σκύλου που συγκλονίζει. Πρόκειται για την Άλμπα, με τα σημάδια της κακοποίησης στο σώμα της να είναι ορατά.

Ήταν δεμένη σε ένα κάδο σκουπιδιών για 7 και πλέον ώρες υπό καταρρακτώδη βροχή και τσουχτερό κρύο. Τα πόδια της είναι γεμάτα σκάγια και τα αυτιά της κομμένα με ψαλίδι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΨΥΧΟΥΣ - VIDEO

Έχει υποστεί εξάρθρωση ισχίου, έχει λεισμάνια, το σώμα της είναι γεμάτο πληγές, το δεξί της μάτι είναι θαμπό και είναι φανερά υποσιτισμένη με πολλές γέννες στο ενεργητικό της.

Ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης της, φαίνεται ότι κέρδιζε χρήματα από τα κουτάβια που γεννούσε, ενώ όταν το σκυλί αρρώστησε φαίνεται ότι αποφάσισε να το παρατήσει στον κάδο σαν σακούλα από σκουπίδια.

Πολίτης που βρήκε την Άλμπα, τη φιλοξένησε στο σπίτι του ενώ στη συνέχεια μέλη της φιλοζωικής ομάδας ΣΕΙΡΙΟΣ την παρέλαβε, ξεκινώντας θεραπεία ώστε να δυναμώσει και εγχειριστεί στο πόδι της.

Το σκυλί που είχε κακοποιηθεί βαριά βρήκε μια ζεστή αγκαλιά από την φιλοζωική ομάδα ΣΕΙΡΙΟΣ, τα οποία απευθύνουν έκκληση σε όλους όσους επιθυμούν να την …υιοθετήσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News