default-image

Κρήτη: Ποια σχολεία δε θα ανοίξουν την Πέμπτη

Κρήτη
Κρήτη: Ποια σχολεία δε θα ανοίξουν την Πέμπτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τη βελτίωση του καιρού το τελευταίο 24ωρο, κάποιες περιοχές εξακολουθούν να βιώνουν το πλήγμα του χιονιά, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα κάποια σχολεία να παραμένουν κλειστά και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.

Νομός Ηρακλείου

Δήμος Μαλεβιζίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Μάραθος θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ενώ για τις ίδιες ημέρες, το νηπιαγωγεία και το δημοτικό σχολείο της Ροδιάς θα λειτουργήσουν με ώρα προσέλευσης των μαθητών, τις 10:00.

Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Χερσονήσου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, τη διακοπή των μαθημάτων στις 12 Ιανουαρίου, ημέρα Πέμπτη, στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων αδύνατη.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά στην Δημοτική Κοινότητα Μοχού ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Μοχού.

Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων

Η έναρξη λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων στις Δημοτικές Ενότητες Αρχανών και Ν. Καζαντζάκη θα γίνει αύριο Πέμπτη 12/01/2017 στις 10.00 π.μ..

Τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών προς τις σχολικές μονάδες θα πραγματοποιηθούν δύο ώρες αργότερα από ό,τι πραγματοποιούνται καθημερινά.

Νομός Χανίων

Δήμος Κισσάμου - Ανοίγουν τα σχολεία στο Έλος

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Κισσάμου Θεόδωρου Σταθάκη και σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο της Α' βάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο Έλους του Δήμου Κισσάμου θα ανοίξουν κανονικά, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.

Ειδικό συνεργείο καθαρισμού έκανε τις απαραίτητες εργασίες την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, ώστε η αυλή του σχολείου να καθαρίσει από τον παγετό και να μπορέσει να "υποδεχτεί" τους μαθητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News