Ειδήσεις

Οι Γερμανοί αγκαλιάζουν τα Gregory’s Coffee (ηχητικό)

Ανοίγουν επιχειρηματικά τα φτερά τους στη Γερμανία τα Gregory's Coffee, μετά την αποδοχή τους από χιλιάδες Γερμανούς και όχι μόνο, στην κεντρική πλατεία του Βερολίνου Αλεξάντερ Πλατς.

Μάλιστα, εντός του μήνα ανοίγει και το δεύτερο κατάστημα σε εμπορικό κέντρο του Βερολίνου και αρχές Φεβρουαρίου το τρίτο κατάστημα στο Έρλανγκεν, μια πόλη δίπλα στη Νυρεμβέργη.

Πρόκειται για κινήσεις του επιχειρηματία Νίκου Δραμητινού ο οποίος είναι γενικός franchisee, δηλαδή δικαιοδόχος, των 30 καταστημάτων του «Γρηγόρη» στην Κρήτη και έχουν αγκαλιαστεί από το καταναλωτικό κοινό.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ - Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μυστικό της επιτυχίας, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την υπεύθυνη ανάπτυξης της επιχείρησης Νένα Πολυχρονίδου στο Βερολίνο, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρονται, ελληνικά στο σύνολό τους από τον καφέ μέχρι τα μικρογεύματα και η διατήρηση της ελληνικής ονομασίας τους.

«Είναι πολύ σημαντικό για μας» αναφέρει, «Στον ένα χρόνο λειτουργία μας στην κεντρική πλατεία του Βερολίνου Αλεξάντερ Πλατς, όλοι όσοι περνούν ζητούν την τυρόπιτα, την κερασόπιτα, στα ελληνικά με γερμανική προφορά».

Το επιχειρηματικό άνοιγμα  κάνει με θετικά σχόλια το γύρο του Γερμανικού τύπου και των οικονομικών εφημερίδων όπως: η «Deutsche Welle», με αναδημοσίευση και στο ελληνικό τμήμα της, καθώς και οι εφημερίδες «Το Βήμα», «Η Ναυτεμπορική», «Η Καθημερινή» και «Η Αγορά».

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη

Σχόλια