Ειδήσεις

Πρεμιέρα σήμερα για την "Ανδριανή"-video

Η Ανδριανή Αγγελιδάκη επιστρέφει ανανεωμένη με κάτι μοναδικό και "ψαγμένο "για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Συντονιστείτε 3.30 στην ΚΡΗΤΗ TV

Πλούσια θεματολογία, φρέσκιες ιδέες και ρεπορτάζ τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών επιφυλάσσει η νέα εκπομπή "Ανδριανή" της "ΚΡΗΤΗ TV" με την Ανδριανή Αγγελιδάκη.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 3:30 το απόγευμα, κάνοντας πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 14 Ιανουαρίου. Μαζί με την Ανδριανή, στα ρεπορτάζ, τις βόλτες και τις κουβέντες θα είναι η Βούλα Νεονάκη.

Πρόκειται για μια εκπομπή κατά την οποία, παρέα με την Ανδριανή, συναντάμε ωραίους ανθρώπους, κάνουμε μαθήματα surf, διαβάζουμε βιβλία, ρωτάμε το γιατρό, δοκιμάζουμε γεύσεις, διαπιστώνουμε πόσο "πιάνουν" τα χέρια μας και διαλέγουμε ταινία για το βράδυ. Κατεβαίνουμε φαράγγια, ακούμε μουσική, χορεύουμε με το βρεφάκι μας, διαλέγουμε βότανα, ξεκινάμε το τρέξιμο ή το πλέξιμο, πάμε θέατρο, πάμε όπου συμβαίνουν όμορφα πράγματα! Με στόχο μέσα από όλα αυτά να βρίσκονται συνεχώς τρόπους ώστε η ζωή μας να γίνει πιο ευχάριστη, αισιόδοξη και δημιουργική!

Η εκπομπή θα έχει ύφος μαγκαζίνο, που θα μας ενημερώνει για ό,τι καινούργιο και ενδιαφέρον συμβαίνει στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, στην Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον κόσμο γενικότερα. Με θέματα χρηστικά, κοινωνικά και πολιτιστικά. Με ρεπορτάζ, πολλούς καλεσμένους και συνεντεύξεις από ανθρώπους των τεχνών, των γραμμάτων και του πολιτισμού, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνονται αναλύσεις που ενδιαφέρουν μικρούς αλλά και μεγάλους. Με απώτερο στόχο της εκπομπής να αποπνεύσει αισιοδοξία και... φως στις δύσκολες εποχές που ζούμε!

«Βασικό συστατικό η αγάπη»

«Κάθε φορά που προετοιμάζω μια εκπομπή, είμαι σίγουρη για το βασικό της συστατικό. Αγάπη. Αγάπη για κάθε ένα από τα θέματα που σας προτείνω να παρακολουθήσετε συντροφιά μου. Αγάπη για την ίδια τη δουλειά, τις χαρές της και τις δυσκολίες της. Αγάπη και σεβασμός στους ανθρώπους που συναντώ και κάνουμε μαζί όμορφα πράγματα για εσάς. Αγάπη στους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί, μια ομάδα, για να προετοιμάσουμε όσα θα δείτε στην οθόνη σας. Η αγάπη γι' αυτό που κάνω φωτίζει το μέσα μου. Εύχομαι ό,τι σας προτείνω να αλλάζει τη ζωή σας έστω και ένα χιλιοστό προς το καλύτερο», τονίζει η Ανδριανή Αγγελιδάκη με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής αυτό το Σάββατο.

Απολαύστε το trailer της νεας εκπομπής "Ανδριανή"Σχόλια