default-image

Αναβολή και για τον ΟΦΗ, επιστρέφει Ηράκλειο

Ποδόσφαιρο
Αναβολή και για τον ΟΦΗ, επιστρέφει Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή του ΟΦΗ δεν κατάφερε ούτε με την πρωινή πτήση των 07.00 να πετάξει από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και παγετού και έτσι το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη που ήταν προγραμματιζόμενο για τις 15.00 το μεσημέρι μπαίνει στη λίστα με τις... αναβολές.

Μάλιστα τα μέλη της αποστολής της ομάδας ήδη επιστρέφουν στο Ηράκλειο κάτι που θα συμβεί σε δύο... δόσεις, αφού δεν υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια για το αεροδρόμιο "Ν.Καζαντζάκης" σε μία πτήση.

Ήδη οι διοικούντες και τα στελέχη του ΟΦΗ, έχουν επικοινωνήσει με την ΕΠΟ για την μη πραγματοποίησει των πτήσεων για Αλεξανδρούπολη ή Καβάλα, ενώ η Ομοσπονδία με την σειρά της θα ορίσει το παιχνίδι σε νέα ημερομηνία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου βρισκόταν στην Αθήνα από χθες το μεσημέρι, καθώς ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει στις 6 το απόγευμα για την Καβάλα (κι από κει οδικώς στην Ξάνθη), πτήση που επίσης είχε ακυρωθεί λόγω καιρού. Το εναλλακτικό πλάνο, με διαμονή στην Αθήνα και αναχώρηση νωρίς σήμερα το πρωί, βρήκε ξανά... εμπόδιο τα καιρικά φαινόμενα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News