Ειδήσεις

Ποιοι κρύβονται πίσω από την κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης

Της πήραν 6.000 ευρώ, έγιναν καπνός, αλλά δεν πρόλαβαν να τα χαρούν!

Δεν πρόλαβαν να χαρούν τα 6.000 ευρώ που αφαίρεσαν από την οικία 84χρονης γυναίκας, δύο επιτήδειοι ληστές, ένας 41χρονος άνδρας και μία 37χρονη γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα.

Ειδικότερα, υπόθεση κλοπής σε βάρος ηλικιωμένης, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων ημεδαπών μίας 37χρονης και ενός 41χρονου, εξιχνιάστηκε σήμερα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα.

Πιο αναλυτικά, την 07.01.2017 το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, άγνωστη δράστιδα αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας 84χρονης ημεδαπής το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο οδηγούμενο από άγνωστο άτομο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η 37χρονη διέπραξε την εν λόγω κλοπή.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση  της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με  το Αστυνομικό Τμήμα Αχαΐας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, προέκυψε ότι ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγε η 37χρονη, είναι ο 41χρονος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 37χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα.

Σχόλια