Ειδήσεις

Ώρες αγωνίας στην εθνική, από ξαφνική πτώση βράχου (video)

Τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε στην περιοχή Παλαιοκάστρου προκαλώντας τον τρόμο στους διερχόμενους οδηγούς!

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες τα τελευταία 24ωρα έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Συχνές είναι και οι κατολισθήσεις, οι οποίες εγκυμονούν και ιδιαίτερα σοβαρούς κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς.

Άλλο ένα περιστατικό ήρθε να προστεθεί σήμερα το απόγευμα. Βράχος αποκολλήθηκε στην περιοχή του Παλαιοκάστρου Ηρακλείου, προκαλώντας τον τρόμο, αλλά και προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΒΡΑΧΙΑ "ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ" ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ο μεγάλος βράχος έπεσε στη μέση του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να διασπαστεί σε πολλά κομμάτια. Οι οδηγοί αιφνιδιασμένοι και σοκαρισμένοι, προσπάθησαν να αποφύγουν τις πέτρες που είχαν απλωθεί στο οδόστρωμα και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.  

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΡΑΧΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η τροχαία του ΒΟΑΚ, καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πλύση του οδοστρώματος.  Επίσης, στο σημείο έσπευσαν και οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, ενώ στην περιοχή μετέβη φορτωτής για να απομακρύνει από το οδόστρωμα τις πέτρες και τα βράχια.

Προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί σε κάθε τους μετακίνηση, αφού οι καιρικές συνθήκες "επιτρέπουν" τέτοιου είδους περιστατικά.

Σχόλια