default-image

Ανακοίνωση των φίλων του Εργοτέλη για την επιστροφή Λαμπράκη

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση των φίλων του Εργοτέλη για την επιστροφή Λαμπράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση για την επιστροφή του Σταύρου Λαμπράκη στον Εργοτέλη από τους οργανωμένους φίλους της ομάδας "Alternatives"...

Η ανακοίνωσή τους (μέσω Facebook) αναφέρει:

"Καλωσορίζουμε τον Σταύρο Λαμπράκη "σπίτι του", όπως άλλωστε λέει και ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε, άλλα και εμείς δεν πάψαμε ποτέ να το πιστεύουμε.

Εμείς το προχωράμε λίγο παραπάνω και λέμε: Στα σπίτια μπορεί να μείνουμε πολλά χρόνια, λίγα χρόνια, να επιστρέψουμε ξανά ή να μην επιστρέψουμε ποτέ. Αυτό που μένει πάντα είναι το σπίτι. Στην προκειμένη περίπτωση το σπίτι όλων μας είναι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Γι'αυτό και θέλουμε να προλάβουμε εκδηλώσεις προσωπολατρίας ή από την άλλη, αφορισμού.

Η προσφορά του Σταύρου στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ δεν αμφισβητείται επ' ουδενί, από όποια θέση κι αν υπηρέτησε τα τελευταία 16 χρόνια. Φυσικά υπάρχουν και σοβαρά λάθη, τα οποία δεν είναι του παρόντος.

Όμως, ελπίζουμε τα καλύτερα να είναι μπροστά. Αναλαμβάνει σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο, με αυξημένα και δύσκολα καθήκοντα, τα οποία δεν θα είναι πάντα και εξ' ολοκλήρου ορατά στην πλειοψηφία του κόσμου (αποδυτήρια, πειθαρχία, μεταγραφές, ακαδημίες). Το σίγουρο είναι ότι ξέρει τι υλικά πρέπει να κρατήσει και τι να πετάξει από την προηγούμενη θητεία του στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, σε κάθε τομέα."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News