default-image

Ηλίας Κώτσιος: Να μας δείξει εμπιστοσύνη ο κόσμος

Ποδόσφαιρο
Ηλίας Κώτσιος: Να μας δείξει εμπιστοσύνη ο κόσμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλε στον κόσμο του ΟΦΗ ο έμπειρος Ηλίας Κώτσιος...

Μιλώντας στην εκπομπή "Μικτή Ζώνη" της ΚΡΗΤΗ TV ο κεντρικός αμυντικός της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε σε πάρα πολλά που απασχολούν το "ομιλίτικο στρατόπεδο" και τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά ο Κώτσιος μίλησε...

Για την επανεκκίνηση του ΟΦΗ:  "Όλοι όσοι συμμετείχαν από την περασμένη περίοδο στο restart που έγινε προσπάθησαν πολύ για να ανέβει η ομάδα από τη Γ΄Εθνική στις επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν ήταν εύκολο και έπρεπε πάση θυσία να γίνει!"

Για το τελευταίο παιχνίδι: "Πήγαμε καλά στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, κερδίσαμε και ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και περισσότερα τέρματα..."

Για την αποβολή του: "Είναι κάτι που έγινε έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αφού προτιμήθηκε από την τεχνική ηγεσία να λείψω στο παιχνίδι Κυπέλλου στη Ξάνθη και να μη χάσω κανένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος..."

Για τη συνέχεια: "Εμείς κάθε Κυριακή παίζουμε με την πίεση για το αποτέλεσμα. Έχουμε μάθει όμως να ζούμε με αυτό! Όσο περνάνε οι αγωνιστικές ξέρουμε πως η πίεση αυξάνονται, πως θα υπάρχει και το παρασκήνιο... και οι φίλοι! Πάντως το γεγονός ότι παρά τις όποιες απώλειες είχαμε, αλλά και την έναρξη με δυο ισοπαλίες, είμαστε πέντε βαθμούς μόνο από την κορυφή, είναι πολύ θετικό..."

Το πρόβλημα στα εκτός έδρας ματς: "Υπάρχει όντως εκεί ένα πρόβλημα! Παρουσιάζεται μια έλλειψη αυτοπεποίθησης και ένας φόβος... όχι πως θα μας σκοτώσουν, αλλά για το αποτέλεσμα! Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα και να τα διαχειριζόμαστε διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια! Στο πρωτάθλημα αυτο παίζει μεγάλο ρόλο η έδρα αλλά σίγουρα όποιος έχει και τις λιγότερες απώλειες εκτός παίρνει μεγάλο προβάδισμα!"

Για τη φετινή Football League: "Είναι δύσκολο πρωτάθλημα με καλές ομάδες. Θα χτυπηθούμε μεταξύ μας και θα χάνονται βαθμοί! Είδαμε τα Τρίκαλα πως έχουν ένα πρόεδρο που βάζει υψηλούς στόχους και κάνει μεταγραφές, τον Αγροτικό Αστέρα που είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα..."

Για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του: "Η ομάδα μας έχει καλό υλικό! Δε λέω πως μπορεί να ανέβει με... 20 βαθμούς διαφορά! Μπορεί όμως να πετύχει τον στόχο της κάνοντας πρωταθλητισμό! Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη όλοι σε όλους όσοι είναι στον ΟΦΗ και να δείξει εμπιστοσύνη και ο κόσμος! Ξέρουμε πως σε κάποια ματς τον στεναχωρήσαμε και αυτό που θα υποσχεθούμε είναι πως θα αλλάξουμε στα επόμενα παιχνίδια!"

Για τη δική του παρουσία: "Εγώ ήρθα στον ΟΦΗ για να βοηθήσω! Δεν ήρθα τώρα για την προοπτική της μεγάλης καριέρας. Η ζωή μου είναι εδώ στο Ηράκλειο, το σπίτι μου και θέλω να βοηθήσω αυτή την ομάδα! Είτε δεν παίζω και είμαι στον πάγκο, είτε δεν είμαι στην αποστολή εγώ δε θα δημιουργήσω πρόβλημα!"

Επιμέλεια:  Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News