default-image

Παίρνει Σισοκό για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Παίρνει Σισοκό για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού ο Σισοκό, καθώς οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του 29χρονου αριστερού μπακ και πλέον όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα θα πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα.

Επίσημα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν κάτι, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μια ανάσα από το να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού (έως το καλοκαίρι) από την Άστον Βίλα, με την οποία ουσιαστικά τα έχουν βρει. Όπως και με τον παίκτη. Άλλωστε και η έγκυρη «Equipe» ανέβασε άρθρο στη διαδικτυακή της έκδοση με τίτλο «Ο Αλί Σισοκό στον Ολυμπιακό». Πάντως, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι δεν υπάρχει συμφωνία για οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του Σισοκό, αλλά από τα όσα διαρρέουν από την Ελλάδα, υπάρχει συμφωνία με τους «χωριάτες» για οψιόν και το ποσό δεν είναι υψηλό.

Τη φετινή σεζόν ο Αλί Σισοκό έχει 12 συμμετοχές, οι 11 ως βασικός. Βασική επιλογή του Στιβ Μπρους είναι πλέον ο Αμαβί που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τη Νις. Υπενθυμίζεται ότι ο Σισοκό έχει περάσει μεταξύ άλλων από Λίβερπουλ, Πόρτο, Λιόν και Βαλένθια.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News