default-image

Ο Λέτο… λυτρωτής στη χιονισμένη Λεωφόρο

Ποδόσφαιρο
Ο Λέτο… λυτρωτής στη χιονισμένη Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεμπαστιάν Λέτο έβγαλε τα... κάστανα από την φωτιά σ' ένα ματς που πρωταγωνιστής ήταν ο καιρός, αφού το δεύτερο ημίχρονο έγινε σε ένα χιονισμένο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αλλά και πάλι δεν έβγαλε πολλές φάσεις, κόντρα σε μια ομάδα που ήταν καλά στημένη και έκλεινε με προσοχή όλους τους διαδρόμους. Η σφοδρή χιονόπτωση στο δεύτερο μέρος, που είχε σαν αποτέλεσμα να το στρώσει στη Λεωφόρο έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για το «τριφύλλι».

Το γκολ το βρήκε από μια στημένη φάση. Ο Βλαχοδήμος εκτέλεσε όμορφα το κόρνερ και ο Λέτο, αφού πρώτα απέφυγε τον αντίπαλο του με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας ένα «τρίποντο» ψυχολογίας στην ομάδα του.

Πολλές φάσεις ο Παναθηναϊκός δεν έβγαλε στο ματς, αφού ο Βιγιαφάνες που ήταν ο κινητήριος μοχλός σε πολλές περιπτώσεις ήταν φλύαρος και είχε κακές επιλογές στην τελική πάσα. Από τα πλάγια δεν έπαιξε πολύ (δεν βοήθησε ο Μπουμάλ), ενώ και ο Μπεργκ δεν εκμεταλλεύτηκε τις λίγες φάσεις που του παρουσιάστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος ο Κουρμπέλης... ακούμπησε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε (στο 25') κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Κέρκυρα ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, δημιούργησε σε αρκετές περιπτώσεις... συναγερμό στην «πράσινη» άμυννα, αλλά τις έλειψε το καλό τελείωμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής (69' Βλαχοδήμος Π.), Μολέδο, Μέστο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ , Μπουμάλ, Βιγιαφάνες (86' Μαρινάκης), Λέτο (90+2' Ρέϊς), Μπεργκ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Ανδρεόπουλος (86' Γκόμες), Σιόντης, Γεωργίου (90+1' Παμλίδης), Ζορμπάς, Κόντος (69' Επστάιν), Ντουαλά.

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News