default-image

Αντίο "βόμβα" του Καλέ από Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Αντίο "βόμβα" του Καλέ από Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα ραγδαίων εξελίξεων είναι η σημερινή για τον Εργοτέλη, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Έλτον Καλέ!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που αποτέλεσε μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού και με έντονο παρασκήνιο μετακινήθηκε από τον ΟΦΗ, ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Έτσι οι "κιτρινόμαυροι" τον ευχαρίστησαν για τη συνεργασία του, με τον Καλέ να αποτελεί οριστικά παρελθόν.

"Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, σεβόμενος την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Έλτον Καλέ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του", αναφέρει η ανακοίνωση.

Τέλος και ο Ζουμπουλάκης

Ο Εργοτέλης παράλληλα ανακοίνωσε και το τυπικό τέλος της συνεργασίας με τον Άγγελο Ζουμπουλάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί φέτος λόγω τραυματισμού: "Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ζουμπουλάκη. Του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News