default-image

Ώρες αγωνίας για τον 39χρονο Ιάκωβο που εξαφανίστηκε

Κρήτη
Ώρες αγωνίας για τον 39χρονο Ιάκωβο που εξαφανίστηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυπνάει και κοιμάται με την αγωνία τι απέγινε ο σύντροφός της Ιάκωβος Εμμανουήλ, η Αναστασία Παϊτέρη η οποία ζει τις τελευταίες μέρες έναν εφιάλτη. Όπως υποστηρίζει μιλώντας στο neakriti.gr τα ίχνη του 39χρονου συντρόφου της που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κρήτη, χάθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη οπότε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, αλλά και το τηλέφωνό του παραμένει κλειστό.

Η ίδια απευθύνθηκε στην αστυνομία και μαζί με το παιδί που απέκτησε με τον 39χρονο άντρα που αγνοείται ,περιμένει ένα καλό νέο που θα δώσει τέλος στο μαρτύριό της.

Πήγε σε ραντεβού και χάθηκε

Όπως δηλώνει με αγωνία η σύντροφός του «ο Ιάκωβος είχε συνεννοηθεί να πάει σε ένα ραντεβού ,ενημέρωσε για το θέμα την σπιτονοικοκυρά και εκ τότε τα ίχνη του χάθηκαν .Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα πήγαινε στο Καβροχώρι. Εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του ,ένα γαλάζιο Peugeot 106. Μετά το ραντεβού τον παίρναμε τηλέφωνο αλλά το κινητό ήταν κλειστό. Κατέβηκα αμέσως στην Κρήτη, γιατί μένω στην Αθήνα, αλλά δεν είχαμε κανένα νέο του ».

Ο Ιάκωβος Εμμανουήλ έχει αραιά καστανά μαλλιά, ύψος 1,70μ και φορούσε δερμάτινο ημίπαλτο όταν εξαφανίστηκε.  Η οικογένειά του παρακαλεί όποιον γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει με το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News