Ειδήσεις

«Αν χωριστούμε», η νέα δουλειά του Β. Σκουλά και της Γ. Δαναού

Ένα ολοκαίνουριο ντουέτο που ερμηνεύει ο "μεγάλος" Βασίλης Σκουλάς με την σπουδαία ερμηνεύτρια Γιολάντα Δαναού, μόλις ξεκίνησε το ταξίδι του.

Σε Ταμπαχανιώτικο ρυθμό με "έντεχνα" στοιχεία, ένα τραγούδι  προσευχή για τον έρωτα, με έντονο το άρωμα της Κρήτης. Τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης Γιάννης Νικολάου, ο οποίος αγαπά τη Κρήτη και την παράδοση της, αφού την θεωρεί ως δεύτερη πατρίδα του,

Οι στίχοι είναι της συγγραφέως και στιχουργού Μαρίας Παπαδάκη, γνήσια Κρητικιά  που ξέρει πως να σου χαράξει βαθειά στην καρδιά, λόγια του αγνού και δυνατού έρωτα, με τρόπο μοναδικό.

Αυτός ο συνδυασμός της ζεστής παραδοσιακής φωνής του Βασίλη Σκουλά, με τη δροσιά της φωνής της Γιολάντας Δαναού, φαίνεται πως είναι το εισιτήριο του μαγικού αυτού τραγουδιού, για να περάσει στις ψυχές του κόσμου.

Ένα τραγούδι από αυτά που ήρθαν για να μείνουν. Θα συμπεριληφθεί στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της Γιολάντας Δαναού.

Την ενορχήστρωση έκανε ο Γιάννης Ανδρακάκος.

Αν χωριστούμε

Ερμηνεύουν ο Βασίλης Σκουλάς κι η Γιολάντα Δαναού

Μουσική: Γιάννης Νικολάου

Στίχοι: Μαρία Παπαδάκη

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Κοντογιάννης: Κρητική Λύρα

Ανδρέας Φασάκης: Λαούτο

Γιάννης Νικολάου: Ακουστικές κιθάρες

Γιάννης Ανδρακάκος: Πιάνο, φλογέρα

Σταύρος Αλεξόπουλος: Μπεντίρ, στάμνα, ντέφι.

Κώστας Αρσένης: Κοντραμπάσο

Η ηχογράφηση, η μίξη και το Mastering έγιναν από τον Νίκο Πιτλόγλου στο Studio Arion Music

Συμπληρωματικές ηχογραφήσεις έγιναν στο Studio Terra.

Η Γιολάντα Δαναού μας υπόσχεται και άλλες τέτοιες όμορφες εκπλήξεις στην επερχόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Σχόλια