default-image

Μπήκαν νερά στο Βενιζέλειο και ακυρώθηκαν επεμβάσεις

Κρήτη
Μπήκαν νερά στο Βενιζέλειο και ακυρώθηκαν επεμβάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έντονη χιονόπτωση που έπεσε στο Ηράκλειο σε συνδυασμό με τον παγετό και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει προβλήματα ακόμη και στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου το πρωί της Δευτέρας εξαιτίας διαρροής μπήκαν νερά στο διάδρομο όπου στεγάζεται ο θάλαμος των χειρουργείων, στον δεύτερο όροφο.

Αμέσως ενημερώθηκε η διοίκηση του νοσοκομείου και για να αποφευχθούν ενδεχόμενα προβλήματα με την ασφάλεια και υγιεινή των ασθενών, δόθηκε εντολή να ακυρωθούν τα προγραμματισμένα  για σήμερα χειρουργεία και τα οποία αφορούσαν κυρίως οφθαλμολογικές επεμβάσεις και περιστατικά ΩΡΛ.

Σύμφωνα με τον διοικητή ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου κ. Τασσόπουλο, που μίλησε στο neakriti.gr,  το πρόβλημα που είχε προκύψει στον διάδρομο και όχι εντός των χειρουργικών αιθουσών, θα λύνονταν στην διάρκεια της ημέρας.

Επίσης χθες στο Βενιζέλειο εξαιτίας διακοπής ρεύματος στην περιοχή της εφορίας στην Λεωφόρο Κνωσού, το νοσοκομείο λειτούργησε για λίγη ώρα με γεννήτριες αλλά δίχως να υπάρξουν προβλήματα.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News