default-image

Και τράκαραν και συνελήφθησαν μετά το τροχαίο δύο Κρητικοί

Κρήτη
Και τράκαραν και συνελήφθησαν μετά το τροχαίο δύο Κρητικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενός κακού μύρια έπονται λέει μία λαϊκή φράση που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση δύο ατόμων από την Ανατολική Κρήτη οι οποίοι αφού τράκαραν, στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Το περιστατικό για το οποίο είχε γράψει από χθες το βράδυ το neakriti.gr αφορούσε σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Πέμπτης,με το ντεραπάρισμα του αγροτικού κοντά στον κόμβο της Παχιάς Άμμου στην Ιεράπετρα και τα δύο άτομα, οδηγός και συνοδηγός, τραυματισμένα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΝΤΕΡΑΠΑΡΙΣΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΧΙΑ ΑΜΜΟ

Ωστόσο όταν έφθασε στον τόπο του ατυχήματος η τροχαία Ιεράπετρας για την καταγραφή του περιστατικού, διαπίστωσε κατά τον έλεγχο που διενήργησε στο αυτοκίνητο,  ότι υπήρχαν 200 ναρκωτικά δισκία για τα οποία τα 2 άτομα δεν κατείχαν την προβλεπόμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή ενώ στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης.

Σύμφωνα και με το δελτίο της αστυνομίας τα δύο άτομα 40 και 48 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ιεράπετρας και το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Όσον αφορά πάντως την υγεία τους ο ένας εκ των δύο πήρε ήδη εξιτήριο και είναι κρατούμενος ενώ ο δεύτερος τραυματίας που έχει υποστεί κάκωση στη σπονδυλική στήλη διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News