Ειδήσεις

Έχασαν το… σταυρό στον Αγιασμό των Υδάτων στην Παντάνασσα

Με... απρόοπτα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων στο λιμανάκι της Παντάνασσας αφού ο σταυρός «χάθηκε» στα θολά νερά για μερικά λεπτά.

Με πολλά απρόοπτα, αλλά πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων στο λιμανάκι της Παντάνασσας αφού εξαιτίας της βροχής και του αέρα, ο σταυρός «χάθηκε» στα θολά νερά.

Αρκετοί ήταν οι τολμηροί βουτηχτές που αψήφησαν τον καιρό και έπεσαν στα νερά του λιμανιού, με τον σταυρό να «χάνεται» για μερικά λεπτά στα θολά νερά!

Έπειτα από αρκετές βουτιές στον πυθμένα, ο Ανδρέας Βούρδουλας, ο οποίος είχε πιάσει τον σταυρό και το 2015, κατάφερε να τον βρει και να τον φέρει στην επιφάνεια, με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν και τα σκάφη να δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα με τις κόρνες τους.

Μάλιστα, ο μικρότερος βουτηχτής ήταν μόλις 8 ετών και το κλίμα ήταν ευχάριστο, με το Σύλλογο Αλιέων να κερνάει, όπως κάθε χρόνο, ρακί.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και έδωσε στον τυχερό Ανδρέα Βούρδουλα ένα Αγιοκωνσταντινάτο και ένα αναμνηστικό δίπλωμα.

Σχόλια