default-image

Οι εκλεκτοί του Βλάχου για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Γαλλία

Σπορ
Οι εκλεκτοί του Βλάχου για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Γαλλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνολικά 17 πολίστες κάλεσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θόδωρος Βλάχος, ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών  με αντίπαλο τη Γαλλία την προσεχή Τρίτη 10/1 για την 3η αγωνιστικής των προκριματικών του World League.

Από τις κλήσεις του κ. Βλάχου ξεχωρίζει η παρουσία του Γιώργου Δερβίση, ο οποίος δεν ήταν στο ρόστερ της Εθνικής στα προηγούμενα παιχνίδια με την Κροατία και την Ολλανδία.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννης Φουντούλης και Στέφανος Γαλανόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Μυλωνάκης και ο Χρήστος Αφορυδάκης δεν θα αγωνιστούν καθόλου φέτος στο World League και φυσικά δε περιλαμβάνονται ούτε σε αυτές τις κλήσεις.

Οι εκλεκτοί του κ. Βλάχου είναι οι εξής: Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Κυριάκος Ποντικέας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας (Ολυμπιακός), Δημήτρης Τίγκας, Μανώλης Σολανάκης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Ζερδεβάς (Βουλιαγμένη), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (Εθνικός), Άγγελος Βλαχόπουλος, Γιώργος Δερβίσης (Ποζίλιπο Νάπολι), Αλέξανδρος Γούνας (Σαβόνα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News