default-image

Κρήτη: Απαγορευτικό στα πλοία λόγω των θυελλωδών ανέμων

Κρήτη
Κρήτη: Απαγορευτικό στα πλοία λόγω των θυελλωδών ανέμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης από το κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου, λόγω των θυελλωδών ανέμων, δόθηκε εντολή για απαγόρευση του απόπλου των πλοίων τουλάχιστον μέχρι τις 6 το πρωί της Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ "ΑΡΙΑΔΝΗ"

Νεότερο δελτίο αναμένεται αργά το βράδυ της Πέμπτης , ωστόσο οι άνεμοι που πνέουν στα πελάγη είναι ισχυροί και μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις στο Νοτιο-Δυτικό Κρητικό οι Νοτιοδυτικοί θα φτάσουν τα μεσάνυχτα μέχρι τα 9 μποφόρ ενώ στο Νότιο-Ανατολικό από τις 9 το βράδυ της Πέμπτης θα φθάσουν επίσης σε ένταση τα 8-9 μποφόρ.

Επίσης απαγορευτικό ισχύει και για τα  πλοία που βρίσκονται στο λιμάνι των Χανίων. Από τα λιμεναρχεία , οι αρχές καλούν τους επιβάτες να ενημερώνονται για την εξέλιξη των δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες πριν αναχωρήσουν για τα κατά τόπους λιμάνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΣΤΗ ΒΙΑΝΝΟ- ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΥ

Απαγορευτικό, βέβαια, ισχύει και από το λιμάνι του Πειραιά για Κρήτη, Κυκλάδες, Δεδωκάνησα και βορειοανατολικό Αιγαίο, λόγω των θυελλωδών νοτιοδυτικών ανέμων που πνέουν στις θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατα τόπους τα 8 μποφόρ, ενώ στη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να φθάσουν και τα 9 μποφόρ, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News