Ειδήσεις

"Άνοιξαν" πάλι οι ουρανοί στη Βιάννο - videos

Οι πολυπόθητες βροχές, ήρθαν και μάλιστα χωρίς… τσιγκουνιές.

Τα τελευταία 24ώρα βρέχει ασταμάτητα στη Βιάννο ευτυχώς όμως χωρίς να έχουν προκύψει μέχρι στιγμής προβλήματα.

Έστω και με μία μικρή καθυστέρηση το νερό για το οποίο είχαν κάνει μέχρι και λιτανεία οι Βιαννίτες ήρθε και ο μηχανισμός του δήμου είναι σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να ανταπεξέλθει σε όποια προβλήματα προκύψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ "ΑΡΙΑΔΝΗ"

Όλα τα ρυάκια τρέχουν άφθονο νερό, ο Κερατοκαμπίτης ποταμός σχεδόν έχει υπερχειλίσει όπως επίσης και ο Αναποδάρης στην Δέρματο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

Παρακολουθήστε το σχετικό video που ανέβασε ο κ. Μιχάλης Ραπτάκης από  την περιοχή της Βιάννου και δείχνει τα ορμητικά νερά που διασχίζουν ποτάμι της περιοχής:

Την ίδια ώρα δίδεται μάχη και από τα εκχιονιστικά μηχανήματα προκειμένου να ανοίξουν οι δρόμοι που οδηγούν προς τα αποκλεισμένα μέχρι και σήμερα Πέμπτη ποιμνιοστάσια , μετά τον πρόσφατο χιονιά της Πρωτοχρονιάς.  

Παρακολουθήστε σχετικά βίντεο από τον Ομαλό της Βιάννου, κοντά στο Άγιο Πνέυμα, στα 1.200 μέτρα υψόμετρο με τις προσπάθειες του Δήμου να ανοίξουν αγροτικούς δρόμους, που είχαν αποκλειστεί από το χιόνι:

Σύμφωνα και με πληροφορίες από την Ηχω της Βιάννου, το ύψος της βροχόπτωσης προσεγγίζει τα 80 χιλιοστά, ενώ, με βάση το μετεωρολογικό δελτίο, οι βροχές θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο!

Σχόλια