default-image

Πίστη στον Πλατανιά παρά τα προβλήματα

Ποδόσφαιρο
Πίστη στον Πλατανιά παρά τα προβλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλατανιάς δίνει σήμερα το πρώτο του ματς για τη νέα χρονιά, φιλοξενώντας στα Περιβόλια τον Παναθηναϊκό, σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Super League.

H προετοιμασία του Πλατανιά ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, καθώς ο Καρυπίδης ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε από την προπόνηση με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή.

Απόντες θα είναι επίσης ο τραυματίας Γουνδουλάκης και ο τιμωρημένος Γκνιάτιτς.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθέντας Σίγκνεβιτς. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Σωτηρίου, Κοκκαλά, Γιορέντε, Ντιλαβέρ, Ντίνας, Μανούσο, Γιακουμάκη, Μενδρινό, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλο, Κάργας, Πριντέτα, Στάθη, Μπανανά και Σίγκνεβιτς.

Πάντως, στον Πλατανιά υπάρχουν και μεταγραφικά νέα, καθώς τη φανέλα της ομάδας θα φορέσει ξανά μετά από περίπου πέντε χρόνια ο Στέλιος Μαραγκός. Ο 28χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια και συμφώνησε με τον Πλατανιά υπογράφοντας συμβόλαιο 1,5 έτους. Ο Μαραγκός είχε ξαναφορέσει τη φανέλα της χανιώτικης ομάδας την περίοδο 2011-12 όταν αυτή αγωνιζόταν στη Β' Εθνική, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Καβάλα, ΑΕΚ Λάρνακας, Κέρκυρα και Βέροια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News