Ειδήσεις

Συνέλαβαν την Πόλα Ρούπα και μια 25χρονη

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα η Πόλα Ρούπα καθώς και μια 25χρονη. Τι είπε η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη στους αστυνομικούς.

Eπιτυχία των αρχών θεωρείται η σύλληψη που έγινε τα ξημερώματα. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης συνελήφθη η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη Πόλα Ρούπα κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 48χρονη συνελήφθη σε σπίτι στην Αθήνα όπου βρίσκονταν μαζί με το παιδί της.

Η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα διώκεται ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.

Το μόνο που φέρεται να είπε στους είναι να μην πειράξουν το παιδί.

Κατηγορείται για υπόθαλψη 25χρονη

Ταυτόχρονα με την επιχείρηση στην Ηλιούπολη, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έκαναν έφοδο σε άλλο διαμέρισμα στην οδό Αθανασίου Διάκου 31 στον 'Αγιο Δημήτριο, όπου συνελήφθη σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η 25χρονη, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη.

   Δεν έχει διευκρινιστεί ποια ακριβώς είναι η σχέση της κοπέλας με την Πόλα Ρούπα, αλλά το βέβαιο είναι ότι τη βοηθούσε στο θέμα του παιδιού.

   Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της Ηλιούπολης, όπου φαίνεται, από την όλη εικόνα και τα πράγματα που υπάρχουν, πως η Πόλα Ρούπα έμενε για μεγάλο διάστημα εκεί, μαζί με το παιδί. Επίσης διεξάγεται έρευνα και στο διαμέρισμα της 25χρονης στον 'Αγιο Δημήτριο.

   Αργότερα αναμένονται ανακοινώσεις για την υπόθεση από την Ελληνική Αστυνομία.

Η Πόλα Ρούπα οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. από τον Κ. Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ, μέσω διαδικτύου, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα. Ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται» αναφέρει σε σχόλιο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχόλια