default-image

Βρήκε τη μητέρα του απανθρακωμένη στην αυλή του σπιτιού τους

Βρήκε τη μητέρα του απανθρακωμένη στην αυλή του σπιτιού τους

Έναν τραγικό τρόπο για να φύγει από τη ζωή επέλεξε μια γυναίκα στην Ηλεία, η οποία αυτοπυρπολήθηκε με οινόπνευμα και σπίρτα, στην αυλή του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης, επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο γιος της 84χρονης γυναίκας, ο οποίος ζούσε μαζί της, αντίκρυσε ένα φρικιαστικό θέαμα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που δεν είχε δείξει στο παρελθόν συμπτώματα κατάθλιψης και δεν είχε εκφράσει κάποιο παράπονο για τη ζωή της, εκτίμησε πως στα 84 της είχε έρθει η ώρα να κλείσει τον κύκλο της.

Το τραγικό αυτό περιστατικό εκτιμάται πως έγινε το μεσημέρι, όμως ο γιος της την εντόπισε απανθρακωμένη στις 3:00 το απόγευμα. Κάλεσε άμεσα τους συγγενείς, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, όμως ήταν πλέον αργά. Η ηλικιωμένη είχε υποκύψει στα εγκαύματά της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν δίπλα της δύο άδεια μπουκάλια από οινόπνευμα και δύο χρησιμοποιημένα σπίρτα. Ενώ, λίγο πιο πέρα, η 84χρονη είχε τακτοποιήσει τα προσωπικά της αντικείμενα: τις παντόφλες της, τη μαγκούρα και τα γυαλιά της.

Και έτσι αθόρυβα, χωρίς να θέλει να επιβαρύνει κανέναν, ίσως μη θέλοντας να στεναχωρήσει τους δικούς της ανθρώπους, επέλεξε το τέλος.

Πηγή: ilialive.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News