Ειδήσεις

Έκλεισε στον "αέρα" το τηλέφωνο στο Γιώργο Παπαδάκη

Εν ψυχρώ έκλεισε το τηλέφωνο δίνοντας τέλος στη συζήτηση που είχε στον «αέρα» με το δημοσιογράφο Νίκο Παπαδάκη.

Εν ψυχρώ έκλεισε το τηλέφωνο δίνοντας τέλος στη συζήτηση που είχε στον «αέρα» με το δημοσιογράφο Νίκο Παπαδάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο κ.Πολάκης αρνήθηκε να ακούσει όσα τηλεφώνησαν και είπαν οι τηλεθεατές στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.

Νωρίτερα είχε δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση στη δημόσια υγεία και εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας για τακτική "εξοργιστικά χυδαία" απ' την πλευρά τους.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι δεν λείπουν φάρμακα από τα νοσοκομεία, μιλώντας για προσλήψεις που έγιναν στον χώρο της Υγείας, αλλά και για αγορά ή ενεργοποίηση εξοπλισμού.

Στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μπήκαν για ακόμη μια φορά οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή τα όσα ανέφερε ο πρόεδρός της και αποτέλεσαν τη βάση του δημοσιεύματος του Guardian, το οποίο έκανε λόγο για τριτοκοσμικές εικόνες στο χώρο της δημόσιας υγείας.


Ο Παύλος Πολάκης μίλησε για "οχετό" ψεμάτων και συνέκρινε το χαρακτηρισμό "μίασμα" που χρησιμοποιήθηκε για το πρόσωπο του με ανάλογο χαρακτηρισμό που έκανε ο Γλίξμπουργκ προ πεντηκονταετίας για τους κομμουνιστές, όπως υπενθύμισε. Παράλληλα υποστήριξε ότι όλα όσα αναφέρθηκαν στο επίμαχο δημοσίευμα ήταν ψευδή και ανυπόστατα, καθώς βασίζονταν σε στοιχεία της περιόδου 2011-2012.


Παραλάβαμε ένα σύστημα που κατέρρεε, είπε σύμφωνα με το newsit.gr ο κ. Πολάκης και η σημερινή κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου κατάφεραν να το διασώσουν.

Σχόλια