default-image

Αμφίβολος με Παναθηναϊκό ο Γουνδουλάκης

Αθλητισμός
Αμφίβολος με Παναθηναϊκό ο Γουνδουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφίβολη είναι η παρουσία του Φανούρη Γουνδουλάκη στην αναμέτρηση της Πέμπτης  με τον Παναθηναϊκό καθώς παρά το γεγονός ότι οι εξετάσεις του έμπειρου μέσου ήταν καθαρές όλο αυτό το διάστημα γυμνάζεται μόνος του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ούτε την Τρίτη μπήκε σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Γκνιάτιτς τον οποίο όμως ο Παράσχος ούτως η άλλως δεν υπολογίζει γιατί είναι και τιμωρημένος. Αντίθετα και σε ότι έχει να κάνει με τον Γουνδουλάκη ο έμπειρος τεχνικός είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και την Τετάρτη το απόγευμα, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Ο Γιώργος Παράσχος ανέβασε σήμερα  τους ρυθμούς εκγύμνασης με στόχο ο Πλατανιάς να μπει νικηφόρα και στο 2017, όπως δηλαδή αποχαιρέτησε το 2016, επικρατώντας του Ατρόμητου με 3-0.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ασκήσεις με τελειώματα φάσεων, passing game και παιχνίδια τακτικής. Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί την Τετάρτητο πρωί, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News