default-image

Βγήκαν τα ράντζα της ντροπής, "φράκαρε" η Παθολογική (video)

Κρήτη
Βγήκαν τα ράντζα της ντροπής, "φράκαρε" η Παθολογική (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ράντζα της ντροπής βγήκαν για ακόμα μια φορά στους διαδρόμους της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου, η οποία φράκαρε από ασθενείς.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου της πόλης Γιώργος Μανουσάκης, η πληρότητα της κλινικής είναι 180%, με αποτέλεσμα να επιστρατευτούν ξανά τα ράντζα στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

.

Δείτε το βίντεο

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Ανοιχτή μόνο 10 μέρες το μήνα

Παθολογικοί ασθενείς νοσηλεύονται και σε άλλες κλινικές του νοσοκομείου, λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων, ο οποίος τονίζει ότι  το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου καλείται να διαχειριστεί το μεγαλύτερο όγκο των περιστατικών στο νομό Λασιθίου, καθώς η παθολογική κλινική του νοσοκομείου της Ιεράπετρας εξακολουθεί να υπολειτουργεί και να παραμένει ανοιχτή μόνο 10 μέρες το μήνα. Κι ο εφιάλτης της γαστρεντερίτιδας έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, καθώς τα περιστατικά νοσηρότητας είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Η απάντηση της διοίκησης

"Προσπαθούμε να διαχειριστούμε τις καταστάσεις", απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου.

Την ίδια ώρα, η χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα υγείας στην Ελλάδα κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς σχολιάζεται σε δημοσίευμα - καταπέλτης ο Guardian υποστηρίζοντας πως τα ποσοστά θνησιμότητας στη χώρα έχουν αυξηθεί εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού ενώ οι νοσοκομειακές μολύνσεις έχουν παρουσιάσει κατακόρυφη αύξηση.

Ρεπορτάζ : Φωτεινή Μαυροματάκη

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News