Ειδήσεις

Θρήνος για την καλλονή μητέρα που σκοτώθηκε στην Κων/πολη

Απαρηγόρητη η οικογένεια της 29χρονης καλλονής και μητέρας δύο παιδιών που βρήκε τραγικό θάνατο στο κλαμπ Reina της Κων/πολης.

Θρήνος για την 29χρονη καλλονή από το Οντάριο του Καναδά, που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τα υπόλοιπα θύματα του μακελάρη στο κλαμπ Reina της Κων/πολης.

Σε δήλωσή του στο κανάλι CBC News, ο σύζυγος της Al Muhandis, Asal Ahmed, περιέγραψε τη γυναίκα του και μητέρα δύο παιδιών ως ένα «εξωστρεφές, αισιόδοξο και αγαπητό άτομο», που ταξίδευε για επαγγελματικούς λόγους στην περιοχή.

Ο σύζυγός της σύμφωνα με το iefimerida.gr είπε ότι βρισκόταν στο Αμάν της Ιορδανίας επί δύο μήνες, επειδή εργαζόταν σε εταιρεία σχεδίασης events, και είχε πάει στην Κωνσταντινούπολη με μερικούς φίλους για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.

«Οι φίλοι της και η οικογένειά της είμαστε σοκαρισμένοι για την τεράστια απώλεια», είπε ο σύζυγός της Ahmed.Ο αδελφός της Al Muhandis, Mohammad, δήλωσε στο CBC News ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον γαμπρό του. «Μου είπε ότι η αδελφή μου πέθανε. Από τότε δεν ξέρω πώς να το πω στη μητέρα μας», είπε.

Σχόλια