default-image

Νίκησε τον καρκίνο ο Μαρκ Ρους

Ποδόσφαιρο
Νίκησε τον καρκίνο ο Μαρκ Ρους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπειτα από περιπέτεια επτά μηνών, ο Μαρκ Ρους βγήκε νικητής στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του, με τον αρχηγό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ξεπερνά τον καρκίνο στους όρχεις και επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας.

Στις 30 Απριλίου, έπειτα από τη νίκη της Άιντραχτ επί της Ντάρμαστατ 2-1, ο 31χρονος παίκτης είχε υποβληθεί σε έλεγχο αντι-ντόπινγκ, με τα αποτελέσματα να δείχνουν υψηλά επίπεδα της αυξητικής ορμόνης hCG στον οργανισμό του, που σήμαινε δύο πράγματα, ή είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών ή ότι έπασχε από καρκίνο των όρχεων.

Οι εξετάσεις έδειξαν το δεύτερο, ο παίκτης αμέσως υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ακολούθησε η απαραίτητη θεραπεία και τα ενθαρρυντικά μηνύματα από το φθινόπωρο, επιβεβαιώθηκαν.

Ο Μαρκ Ρους πέρασε όλα τα απαραίτητα τεστ και είναι έτοιμος να αρχίσει τις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες, με αρχή το καμπ προετοιμασίας της Άιντραχτ στο Αμπού Ντάμπι, με στόχο να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στο β' γύρο της Μπουντεσλίγκα.

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της γερμανικής ομάδας, σε μια κίνηση αλληλεγγύης και στήριξης, είχε επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη της μέχρι το 2018.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News